Julkaisut

Varhaiskasvatuskeskuksen rakentaminen käynnistymässä

Julkaistu 3.6.2024 Muokattu 3.6.2024

Rakennushankkeeseen liittyvien liikennejärjestelyjen rakennustyöt alkavat pysäköintialueen rakentamisella ja kevyenliikenteenväylä Lankilantieltä Marttilantielle sulkeutuu 4.6.2024. Työmaa-alue rajataan työmaa-aidoin ja asiaton liikkuminen työmaa-alueella on kielletty.

Kalajoen keskustaajaman varhaiskasvatuskeskuksen rakentaminen on käynnistymässä. Varhaiskasvatuskeskus on laajuudeltaan noin 2200k-m2 ja uudet tilat valmistuvat syksyllä 2025 noin 160 lapselle, kertoo tilapalvelujohtaja Leena Löytynoja.

– Turvallisuus työmaalla ja ympäristössä on ensiarvoisen tärkeää, sillä Marttilantien päiväkoti on toiminnassa rakennustöiden ajan. Rakentamisella on vaikutusta päiväkodin piha-alue- ja liikennejärjestelyihin, joista tarkemmin tiedotetaan käyttäjiä erikseen.

– Uusi päiväkoti on Kalajoen kaupungin merkittävä investointi, joka mahdollistaa nykyaikaiset ja laaduk-kaat tilat varhaiskasvatuksen tarpeisiin. Pahoittelemme rakennustyömaasta johtuvia haittoja. Onneksi jo reilun vuoden päästä saamme uudet upeat tilat lasten ja henkilökunnan käyttöön.

Rakennushankkeen pääurakoitsija on Rakennus MiiRA Oy. Muut urakoitsijat ovat Ylivieskan LVI Oy PPE Service Oy ja NK Tekniikka Oy.

Yhteistyöterveisin, Kalajoen kaupungin tekniset palvelut ja varhaiskasvatuspalvelut

Kartta varhaiskasvatuskeskuksen rakennustyömaa-alueesta

Lisätietoa hankkeesta

Jaa sivu:
Kuuntele