Julkaisut

Yrittäjäksi aikova Lilli, 19: ”Kalajoella on kivaa tekemistä kesällä ja talvella”

Julkaistu 13.2.2023 Muokattu 27.11.2023

Kalajoen Himangalta kotoisin oleva Lilli Hänninen haaveilee omasta kodista ja media-alan yrittäjän elämästä. Kotimaisemista ei ole kiire pois, sillä kaveriporukalla tekemistä löytyy ympäri vuoden.

– Tykkään asua meren lähellä. Kalajoki on sopivan rauhallinen paikka asua, mutta kaikki palvelut, joita tarvitsen, on saatavilla. 

Lilli kävi peruskoulunsa Himangalla Raumankarin koulussa, ja muistelee yläkouluaikoja lämmöllä.

– Meidän luokassa ja koko koulussa oli hyvä yhteishenki. Yläkoulussa saksan valinnaisryhmän kanssa tehty reissu Berliiniin oli erityisen kiva kokemus.

Vapaa-ajallaan nyt jo nuori aikuinen viettää kaveriporukalla aikaa kuuluisalla Hiekkasärkkien alueella, rannalla, ravintoloissa ja tapahtumissa. Talvellakaan ei tekeminen lopu.

– Amerikanraudat ja niihin liittyvät tapahtumat kiinnostavat. Kesällä käymme myös esim. syömässä, keikoilla tai rannalla. Mökkeilemme omissa tai vuokratuissa mökeissä Hiekkasärkillä. Talvella moottorikelkkaillaan, käydään kävelyllä jäällä tai mennään elokuviin.

Hyvä paikka nuorelle yrittäjälle

Lilli myös kuvaa videoita ja editoi niitä itse. Tästä harrastuksesta on tulossa luovalle nuorelle naiselle myös työ. Viime keväänä mediapalveluiden toteuttajaksi valmistunut Lilli panostaa nyt tosissaan oman media-alan yrityksensä käynnistämiseeni.

-Tarkoituksena on tuottaa esimerkiksi markkinointimateriaaleja yrityksille. Haluan työskennellä erityisesti videotuotannon parissa, mutta myös monet muut media-alan osa-alueet kiinnostavat.

Yrittämisestä kiinnostuneelle Kalajoki on Lillin mielestä sopiva paikka.

– Täällä on tarjolla monipuolista yritysneuvontaa ja yritystoimintaan on myös tarjolla tukia. 

Lilli on yksi kolmesta #KalajokiFiilis-kisan voittajista! Lillin ja kaikkien muiden osallistujien videot löydät Instagramista hashtagillä #KalajokiFiilis.

Jaa sivu:
Kuuntele