Graafinen ohjeistus ja logot

Graafinen ohjeisto

Kalajoen kaupunki toteuttaa markkinointia ja viestintää vuoden 2022 alussa julkaistun graafisen ohjeiston mukaisesti. Ohjeisto korvaa aiemmin käytössä olleen ohjeiston. Ohjeisto toimii työkaluna kaiken markkinoinnin ja viestinnän johdonmukaisessa hallinnassa.

Yhteisen graafisen ilmeen tarkoituksena on ilmentää kaupungin ominaispiirteitä, vahvistaa kaupungin imagoa sekä toimia työkaluna ulkoasun johdonmukaiseen hallintaan.

Kalajoen kaupungin graafinen ohjeisto (pdf)

Kaupungin logot

Kalajoen kaupungin logosta käytetään imagomarkkinoinnissa ensisijaisesti positiivista, värillistä versiota, joka soveltuu sekä vaaleaa että tummaa taustaa vasten.

Logosta on toteutettu myös yksiväriset versiot sekä vaaleaa että tummaa taustaa vasten käytettäväksi. Ensisijainen versio voidaan harkitusti korvata myös yksivärisellä logolla esimerkiksi tilanteessa, jossa käyttö on visuaalisen harmonian tai luettavuuden kannalta perusteltua. Virallisissa yhteyksissä, ja tilanteissa, joissa logon tulee mahtua pieneen tilaan, on suositeltavaa käyttää yksiväristä versiota paremman luettavuuden vuoksi.

Kuuntele