Timmi - tilavaraukset ja vierasvenepaikat

Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta voi varata kaupungin kulttuuri-, kokous- ja liikuntatiloja sekä vierasvenepaikkoja.

Verkkoasiointi

Timmi - tilavaraukset ja vierasvenepaikat

Tilavaraukset

Tilojen käyttövuoroja voit hakea joko yksittäisinä tai vakiovuoroina tilasta riippuen. Varauksen voit tehdä joko yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana.

Järjestelmään rekisteröityvän henkilön tulee olla täysi-ikäinen. Rekisteröitymällä varausjärjestelmään voit selata varaustilanteita, tehdä varaushakemuksia ja muokata niitä sekä perua tekemiäsi varauksia sähköisesti. Näet varaustilanteen aina reaaliaikaisesti.

  • Liikunta- ja kokoustiloihin varaukset tehdään pääosin varaushakemusten kautta.
  • Vierasvenepaikat varataan aina suoravarauksina.

Timmi-tilavarauksien käyttöehdot

Timmin asiakkaana voi olla yksityishenkilö, yhdistys, yritys tai yhteisö. Asiakkaan antamat henkilötiedot tallennetaan Timmi-tilavarausohjelmiston asiakastietokantaan tilavarauksen yhteydessä. Timmin asiakastietokantaan kertyy myös asiakaskohtaista tietoa tilavarauksista.

Asiakas maksaa varaamistaan tiloista kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisen käyttömaksun. Asiakas on velvollinen maksamaan varaamansa tilat, ellei hän peruuta varausta vähintään 3 vuorokautta ennen vuoron alkamista. Tilojen vuokrat laskutetaan pääsääntöisesti jälkikäteen ja lasku lähetetään varauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Osa tiloista voidaan maksaa suoraan sähköisesti.

Kalajoen kaupungilla on oikeus ottaa asiakkaan varaama tila käyttöönsä muun tapahtuman takia. Tästä ilmoitetaan asiakkaalle niin aikaisin kuin mahdollista, vähintään vuorokautta ennen varattua ajankohtaa.

Verkkosivu

Siirry verkkoasiointiin

Liitteet ja lisätietolinkit

Kuuntele