Laskutus ja maksaminen

Kalajoen kaupunki vastaanottaa ostolaskuja vain sähköisessä muodossa. 

  • Y-tunnuksemme on 0185924-7
  • Verkkolaskuoperaattorimme on CGI Suomi Oy, jonka välittäjätunnus 003703575029

Verkkolaskujen OVT-tunnukset

  • Kalajoen kaupunki: OVT-tunnus 003701859247
  • Kalajoen kaupungin Viemärilaitos: OVT-tunnus 00370185924701.

Laskujen viitetieto

Laskujen viitetietona on ehdottomasti mainittava kustannuspaikan numero ja tilaajan nimi.

Rakentamispalveluiden käännetty arvonlisäverovelvollisuus

Kalajoen kaupunki on arvonlisäverolain (AVL) 8 c §:n 1 momentissa tarkoitettu elinkeinonharjoittaja, joka harjoittaa rakentamispalvelujen myyntiä muutoin kuin satunnaisesti. Kalajoen kaupungin rakentamispalvelujen ostajana sovelletaan käännettyä verovelvollisuutta. Rakentamispalveluita koskevilla laskuilla tulee olla mainittu ostajan (Kalajoen kaupunki) Y-tunnus 0185924-7 ja maininta AVL 8 c §.

Sähköinen laskutuskanava pienyrittäjille

Kalajoen kaupunki tarjoaa yritys- ja henkilötoimittajille, jotka eivät voi toimittaa laskuja sähköisessä muodossa, käyttöön web-pohjaisen ilmaisen toimittajaportaalin. Toimittajaportaali on sähköinen laskutuskanava, jonka kautta Kalajoen kaupunkia laskuttavat toimittajat voivat tehdä laskuja sähköisessä muodossa.

Laskutuskutsupyynnön voi lähettää osoitteeseen kalajoki.ostolaskut@kalajoki.fi. Laskutuspyynnössä esitetään yritysten osalta yrityksen nimi, Y-tunnus ja yhteyshenkilö sekä sähköpostiosoite, johon yritys laskutuskutsun haluaa. Henkilöasiakkaan osalta ilmoitetaan nimi ja sähköpostiosoite. Tämän jälkeen tulette saamaan antamaanne sähköpostiosoitteeseen käyttäjätunnuksen ja salasanan lähettäjältä noreply@cgi.com.

Toimittajaportaalin käyttöohje (pdf)

Linkki toimittajaportaaliin (CGI)

Kalajoen kaupunki tarjoaa sähköiset myyntilaskut. E-lasku on turvallinen, helppo ja ympäristöystävällinen lasku.  E-laskuja on mahdollisuus saada kaikista Kalajoen kaupungin laskuista lukuun ottamatta hammashoidon laskutus.

Yksityishenkilöt voivat tehdä omassa verkkopankissaan e-laskusopimuksen. Sopimusta tehtäessä tarvitaan Kalajoen kaupungin lähettämältä laskulta viitenumero. Näin saat yhdellä kertaa kaikki Kalajoen kaupungin laskut e-laskuiksi. Mikäli asiakkaalla ei ole käytössään e-laskua tai suoramaksusopimusta, lähetetään lasku paperisena.

Kalajoen kaupungin laskuja voi verkkomaksamisen lisäksi maksaa kaupungin pääkirjastossa ja himangan yhteispalvelupisteessä.

Yritykset

Yritykset, jotka vastaanottavat laskuja omaan taloushallinnon järjestelmäänsä, voivat ilmoittaa verkkolaskuosoitteensa ja operaattorinsa Kalajoen kaupungille osoitteeseen kalajoki.talousohjaus@kalajoki.fi.

Suoramaksut

Suoramaksu tarjotaan asiakkaille, joilla ei ole käytössään verkkopankkia. Asiakas saa suoramaksun käyttöönsä tekemällä omassa pankissaan suoramaksusopimuksen. Suoramaksusta tulee kotiin ilmoitus veloituksen ajankohdasta ja määrästä. Tiliveloitus tapahtuu automaattisesti.

Kuuntele