Ajankohtaiset

Näytä lisää

Alta löydät kaikki Kalajoen tapahtumat, jotka ovat ilmoitettu Tapahtumien Keski-Pohjanmaa tapahtumakalenteriin. Oman tapahtumasi saat listalle julkaisemalla sen Tapahtumien Keski-Pohjanmaa-verkkosivulla. Ohjeet tapahtuman julkaisuun löydät sivulta.

Kalajoen kaupungin tarjouskilpailut julkaistaan Cloudian tarjouspalvelussa. Tarjouspyyntöjen aiheet, kuvaukset ja määräajat näet ilman kirjautumista, mutta tarjouspyyntödokumenttien lataaminen ja tarjouksien jättäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.

Jos et näe alla listausta, tarjouspyyntöjä ei tällä hetkellä ole.

Kaikki Kalajoella avoinna olevat työpaikat löydät Työmarkkinatorilta.

Pysäköinninvalvonta käynnistyy 17.6.2024

Kalajoen kaupunki käynnistää kunnallisen pysäköinninvalvonnan

Kalajoella ei ole maksullista pysäköintiä, vaan pysäköinninvalvonta kohdistuu liikennemerkkien, sääntöjen ja määräysten noudattamatta jättämiseen. Valvonta alkaa maanantaina 17.6., ja se kohdistuu koko kaupungin alueelle kaupungin omistamille pysäköinti-, metsä-, puisto- ja piha-alueille.

Näin pysäköit oikein!
1.6.-31.8.2024

Kirjaston kesäaukiolo

Kalajoen kaupunginkirjastolla on kaksi toimipistettä sekä kirjastoauto. Pääkirjasto sijaitsee Kalajoen keskustassa ja toinen toimipiste Himangalla. Kalajoella palvelee myös Kirjastoauto Kirjameri.

Tarkasta kesän aukioloajat ja kirjastoauton aikataulu tästä
1.6.2023-31.12.2025

Marinan toisen vaiheen edistyminen

Kyseessä on matkailun toimintaympäristön kehittämiseen keskittyvä hanke, jonka avulla mahdollistetaan Perämeren ja Merenkurkun arktisen rannikon merellisen matkailun ja palveluliiketoiminnan kehittäminen sekä Kalajoen Marinan vierasvenesatamaan liittyvän alueen infrastruktuurin toteuttaminen.

Lue lisää Marinan edistymisestä!
Jussi-kampanja

Ei täältä tarvitse lähteä!

Eikö voitaisi olla aina lomalla? Kyllä. Ainakin tavallaan. Hyppää mukaan ajatusleikkiin ja ole kuin kotonasi!

Tutustu kampanjaan!
Kuuntele