Tapahtuma Hilmantorilla. Katsomo täynnä ihmisiä.
Liikunnan tapahtumat

Liikunnan tapahtumat

Kalajoki Akatemia toimii yhteistyökumppanina järjestettäessä alueellisia tai valtakunnallisia kilpailu-, koulutus- tai leiritapahtumia Kalajoella.

Vuodelle 2024 suunniteltuja tapahtumia

Kalajoki on valittu vuoden 2024 Keski-Pohjanmaan maakuntaviestin järjestäjäksi. Tulemme toteuttamaan perinteikkään maakuntaviestitapahtuman 17.3.2024 Kalajoen hiihtokeskuksessa – perinteitä kunnioittaen ja kehitystoimin tapahtuman elinvoimaa ruokkien. Tapahtuman alkuperäinen päivä oli 10.2.24, mutta kovan pakkasen vuoksi tapahtuma siirrettiin.

Keski-Pohjanmaan maakuntaviestiä on hiihdetty nykymuodossaan vuodesta 1952 lähtien. Ensimmäiset maakuntaviestit hiihdettiin alueella jo 1920-luvulla eli vuosisata sitten. Vuosisadassa maailma on muuttunut ja oma toimintaympäristömmekin sen mukana.

Kalajoen kaupunki on aloittanut huolellisen tapahtumasuunnittelun yhdessä Kalajoen Junkkareiden kanssa. Olemme avoimin mielin pohtineet maakuntaviestin 2024 suunnittelutyöryhmässä toimenpiteitä, joilla varmistamme urheilijoille ikimuistoisen ja reilun kilpailutapahtuman sekä katsojille ainutlaatuisen kilpailuelämyksen. Tuki- ja huoltojoukot tulevat saamaan arvoisensa olosuhteet arvokkaan työnsä tueksi.

Kalajoen kaupungin maakuntaviestityöryhmä

Kalajoen Junkkarit järjestää yhteistyössä Kalajoki Akatemian kanssa yleisen sarjan painonnoston Suomen mestaruuskilpailut Merenojan liikuntahallissa 8.-10.3.2024. 

Boreal Han Moo Do Kalajoki järjestää 27.4.2024 Kalajoen Merenojan liikuntasalissa Hanmoodon suomenmestaruuskilpailut 2024. Kilpailuja järjestetään neljässä kilpailumuodossa:  ottelussa, itsepuolustusnäytöksissä, erikoispotkuissa ja henkilökohtaisissa vapaaohjelmissa. 

Kilpailut ovat avoinna kaikille Suomen hanmoodo- ja hoi jeon hapkido -harrastajille! Yleisölle vapaa pääsy!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset tulossa Boreal Han Moo Do:n nettisivuille.

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuksista kilpaillaan Kalajoen liikuntapuistossa sijaitsevalla Merenojan urheilukentällä 25.-26.5.2024.

Oppilaille ja opiskelijoille tarkoitetussa kilpailuissa kilpaillaan Suomen urheiluliiton kilpailusääntöjen mukaisissa sarjoissa ja välineillä. Sarjoja ovat T/P13, T/P15, T/P17 ja T/P 19. Kilpailuilla on WA-luokitus F, joten osallistujilta vaaditaan voimassaoleva yleisurheilulisenssi,  Kilpailuaikataulun löydät kilpailukalenterin verkkopalvelusta, jonka linkki löytyy sivun alalaidasta.

Kilpailuihin ilmoittautumiset tapahtuvat Lyyti-verkkopalvelussa, jonka osoite on https://www.lyyti.in/KLL_yleisurheilu_2024_1792

Majoituksia voit tiedustella Kalajoen keskuvaraamosta ja Hiekka Bookingilta.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Kalajoen kaupunki ja kilpailutapahtuman toteutuksesta Kalajoen Junkkareiden yleisurheilujaosto yhteistyössä alueen yleisurheiluseurojen kanssa.

Jukuleiri 2024 järjestetään 4-7.6.2024 Kalajoen uudella Merenojan yhtenäiskoululla. Järjestäjänä toimii Keski-Pohjanmaan Liikunta ry (Kepli) yhteistyössä Kalajoki Akatemian kanssa.

Tule mukaan kokemaan aivan uudenlainen leirielämys entistä huikeammissa puitteissa! Koulumajoitus sekä loistavat liikuntapaikat leirialueen ympäristössä takaavat täysin uudenlaisen leirikokemuksen.

Valittavana on Hippo-yleisleiri, jossa pääset kokeilemaan montaa eri lajia eikä tekeminen varmasti lopu kesken! Lajileirillä pystyt keskittymään yhteen lajiin ja treenaamaan sitä hauskan leirin yhteydessä.

Yhteystiedot

Kuuntele