Kerhotoiminta

Kalajoki Akatemia järjestää yhdessä Opetuspalveluiden kanssa viikoittain maksutonta ja mielekästä kerhotoimintaa kaikille perusopetuksen oppilaille.

Palvelu

Kerhotoiminta

Kalajoki toteuttaa Suomen mallin mukaista kerhotoimintaa, jossa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö. Akatemia järjestää kerhotoimintaa viikoittain, myös loma-aikoina. Varhaiskasvatusikäisten kerhotoiminnassa toteutamme Ilo kasvaa liikkuen -ohjelman mukaista kerhotoimintaa. Pyrimme kaikissa kerhotoiminnoissa kansainvälisyyden ja monikulttuurisuuden edistämiseen ja osallistujien inklusoimiseen.

Ehdot ja kriteerit

Kerhot ovat maksuttomia, asiakaskuulemisiin perustuvia ja tasa-arvoon pyrkiviä.

Toimintaohje

Kalajoki Akatemian verkkosivujen kautta löytyvät ajankohtaiset tiedot kerhojen toiminnasta ja toimintaan hakeutumisesta ohjeineen.

Maksullisuuden tiedot

Palvelu on ilmainen.

Kuuntele